ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ


ΒΙΟΜΕΤΑΛ - ΣΑΜΑΡΕΝΤΣΗΣ Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Μηχανολόγος βιομηχανικών εγκαταστάσεων & βιομηχανικής παραγωγής

Η ΒΙΟΜΕΚΑΤΑΛ συνεχίζοντας την παράδοση στις κατασκευές εδώ και 50 χρόνια, με την εμπειρία  που διαθέτουμε στα κουφώματα και στις μεταλλικές κατασκευές,  τον σύγχρονο  μηχανολογικό εξοπλισμό, τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κατασκευαστικού μας και τις  αξιόπιστες ελληνικές εταιρίες  που συνεργαζόμαστε μας κάνουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και στις πιο απαιτητικές κατασκευές. Με τα νέα μας ενεργειακά αναβαθμισμένα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου ALUMINCO & συνθετικών SALAMANDER & GEALAN, αλλάζουμε εποχή και ερχόμαστε να διαμορφώσουμε το κλίμα του σπιτιού σας έξυπνα και οικονομικά. 
 

 
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ  ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕΚΑΤΑΛ.
Νέας γενιάς ενεργειακά αναβαθμισμένα συστήματα κουφωμάτων αλουμινίου & συνθετικών.


Kάντε αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με επιδότηση έως 70% καi εποφεληθειται της ειδικής επιδότησης για αντικατάσταση θωρακισμένης πόρτας και κάγκελων αλουμινίου. Eνώ παρέχουμε επιπλέον γραπτή εγγύηση 5 χρόνων. Γιατί ενδιαφερόμαστε για τα έργα μας. 
 

 

Η ΒΙΟΜΕΚΑΤΑΛ με την πείρα που διαθέτει στις μεταλλικές κατασκευές και την επιμονή μας στην λεπτομέρεια αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές μετάλλου παρέχοντας πολλαπλές  επιλογές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό .  
ΠΟΡΤΕΣ –ΠΑΡΑΘΥΡΑ (ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, PVC, ΣΙΔΗΡΟΥ)
• ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΕΣ
• ΡΟΛΑ – ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ.
• ΚΑΓΚΕΛΑ
(ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΙΝΟΞ, ΣΙΔΗΡΟΥ)
• ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ.
• ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ μετάλλου παρέχοντας πολλαπλές επιλογές ακόμα και για τον πιο απαιτητικό σχεδιασμό .